Johannes Passion Eersel > Kaartverkoop 2019

Hieronder kunt u aangeven hoeveel kaarten en voor welke rang u kaarten wilt bestellen voor de Johannes Passion op Goede Vrijdag 19 april 2019 in Eersel. Aanvang 20.15 uur, de kerk is vanaf 19.30 open voor publiek.

 

U ontvangt na de besteling per e-mail de betalingsgegevens. Na betaling worden de kaarten u per post toegezonden. Hieronder kunt u zien waar de verschillende rangen zich bevinden in de kerk.

Klik op de plattegrond voor een grotere weergave.

 

 

Rolstoelplaatsen

Speciale rolstoelplaatsen vindt u op de plattegrond in de linkerzijbeuk. Deze plaatsen zijn bestemd voor een persoon in een rolstoel en zo nodig een persoonlijke begeleider. Deze plaatsen zijn € 30,- per persoon. Voor een rolstoelgebruiker + een begeleider dient u dus twee kaartjes te bestellen.

Geeft u a.u.b. bij ‘opmerkingen’ aan als u gebruik wilt maken van deze plaatsen. Deze kaarten worden ook op 19 april verkocht aan de kassa in de kerk.

  

Passie Menu 

Houdt u van een compleet avondje uit? Ook in 2019 kunt u weer voorafgaand aan de uitvoering van een Passie Menu genieten! Bekijk hier de menu's, reserveren kunt u bij de restaurants.

 • Kaarten Eersel
  Aantal
  Subtotaal
 •  
 • Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen voor 5,- korting per ticket. De korting wordt pas verrekend nadat u het formulier heeft verzonden.”

   

 •  
 •  
 • Code verversen: verversen captcha-plaatje
  NIEUWS

  Jos van Veldhoven
  We zijn erg blij met een nieuw Comité van aanbevelingslid: Jos van Veldhoven. Hij was tot 2018 artistiek leider van de nederlandse Bachvereniging.


  Kaarten Eersel

  De kaartverkoop voor de Johannes Passion in Eersel is gestart via deze website: kaarten Johannes Passion Eersel

  Klik hier voor de uitgebreide agenda JP Eersel 

   

  Kaarten Gulpen

  Voor kaarten van Johannes Passion Gulpen gaat u naar Tickli: kaarten Johannes Passion Gulpen

   

  Sponsors JP Eersel

  Wij danken onze sponsors van Johannes Passion Eersel:

  Sponsors JP Gulpen

  Wij danken onze sponsors van Johannes Passion Gulpen: