Johannes Passion Gulpen

Bach-comité Gulpen gaat op vrijdagavond 12 april 2019 de Johannes Passion van J.S. Bach organiseren. In de St. Petruskerk van Gulpen zal op deze avond de Johannes Passion klinken uitgevoerd door het Kempisch Kamerkoor, aangevuld met gastzangers uit het Heuvelland. De Johannes Passion is voor het Heuvelland, en voor Gulpen-Wittem in het bijzonder in cultureel opzicht geheel nieuw. Wellicht is het mogelijk het begin van een mooie traditie.

Voor deze uitvoering zullen 5 Limburgse topsolisten worden aangetrokken, het geheel wordt begeleid door barokorkest Concerto Barocco. Bewust wordt gezocht naar de authentieke klank om de beleving zo dicht mogelijk bij de originele uitvoering te brengen. Iets waar alle meewerkende musici met hart en ziel naar toe werken om het u met alle passie te laten ervaren. Bent u een liefhebber of bezoekt u dit concert voor de eerste keer? Een perfecte gelegenheid om de Passie van Bach in het Heuvelland te kunnen bezoeken en een mooie start van de paastijd.

Kaartverkoop: via Tickli.nl, de losse kaartverkoop bij het Parochiecentrum van de St. Petruskerk, Kapelaan Pendersplein 10 in Gulpen (tijdens openingsuren) en via de plaatselijke VVV.

 

Klik op de afbeelding om de pdf te downloaden.

 

Openbare repetitie met lezing

Datum: dinsdag 2 april 2019

Tijd: 20.00 - 22.00 uur

Locatie: St. Petruskerk, Gulpen

 

Johannes Passion, Gulpen

Datum: vrijdag 12 april 2019

Tijd: 20.15 uur

Locatie: St. Petruskerk, Gulpen

Kaartverkoop: via Tickli.nl

 

 

  NIEUWS

  Jos van Veldhoven
  We zijn erg blij met een nieuw Comité van aanbevelingslid: Jos van Veldhoven. Hij was tot 2018 artistiek leider van de nederlandse Bachvereniging.


  Kaarten Eersel

  De kaartverkoop voor de Johannes Passion in Eersel is gestart via deze website: kaarten Johannes Passion Eersel

  Klik hier voor de uitgebreide agenda JP Eersel 

   

  Kaarten Gulpen

  Voor kaarten van Johannes Passion Gulpen gaat u naar Tickli: kaarten Johannes Passion Gulpen

   

  Sponsors JP Eersel

  Wij danken onze sponsors van Johannes Passion Eersel:

  Sponsors JP Gulpen

  Wij danken onze sponsors van Johannes Passion Gulpen: