Johannes Passion

Johannes Passion - J.S. Bach

 

Enkele reacties op de uitvoeringen in april j.l.:

 

Nog zelden heb ik zó genoten van een uitvoering van de Johannes Passion als deze keer. Een geweldige inspirerende en bevlogen dirigent, een prachtig koor dat aan zijn vingers en ogen "hing", zeer mooi zingende solisten en een prachtige begeleiding. Ik mocht niet applaudiseren , maar moest mijn handen in mijn zakken houden! Zelf heb ik deze Passion vele malen in diverse koren meegezongen maar dan heb je niet de kans om zo te genieten, nu als luisteraar.
Ik hoop dat de koorleden nog lang kunnen blijven zingen onder deze geweldige leiding, en Kees dat pensioen is voor jou misschien wel in zicht, maar voorlopig nog lang geen optie!
Koorleden blijf zingen en probeer Kees nog lang aan jullie te binden.
Veel muzikale groeten,
Ton van Houtert

 

2 Weken lang genoten van de Johannes Passion in Gulpen en Eersel. Diepe buiging voor het Kempisch kamerkoor en barokorkest Concerto Barocco. Zoveel nootjes van J.S. Bach; producers all over the world eat your heart out. Volgend jaar weer, hopelijk ook met soliste Nikki Treurniet. Ik ben al fan. 

Harald van Schie

 

  NIEUWS

  Jos van Veldhoven
  We zijn erg blij met een nieuw Comité van aanbevelingslid: Jos van Veldhoven. Hij was tot 2018 artistiek leider van de nederlandse Bachvereniging.

   

  Johannes Passion Gulpen

  We zijn dankbaar dat de eerste uitvoering van de Johannes Passion in Gulpen erg goed is ontvangen. Grote dank aan alle bezoekers, sponsoren, fondsen en vrijwilligers!
  Klik hier voor de eerste foto's

   

  Sponsors JP Eersel

  Wij danken onze sponsors en fondsen van Johannes Passion Eersel:

  Sponsors JP Gulpen

  Wij danken onze sponsors en fondsen van Johannes Passion Gulpen: